Helsingør Stadion

Velkommen til Helsingør Stadion

"Et stadion, som skal være til glæde for både bredden & eliten"

 

Stadionet stod til indvielse 8. august 2019. Med opvisning, taler og offentlig adgang, blev Helsingørs nye stadion skålet tillykke. Det nye stadion bliver ikke alene den nye hjemmebane for FC Helsingørs hold i 2. division.

Det bliver samtidig et stadion, der kommer til at blive benyttet af en lang række andre. Eksempelvis folkeskolerne og foreninger, der får mulighed for at benytte det nye stadion.

En unik oplevelse

Fodbold er mere end simpel underholdning. Fodbold beviser tilhængernes vilje til at udholde alt - fra arktiske temperaturerer til dyr øl - for at opleve hvad der, til tider, kan være temmelig kedelig fodbold. At opleve en fodboldkamp på et stadion, er fjernt fra oplevelsen af den samme kamp på TV. En blød lænestol, gengivelser i slowmotion og centralvarme får ikke tilhængerne til at blive hjemme. For dem skal fodbold opleves live på stadion.

Fra det øjeblik spillerne løber ind på banen til “Eye of the Tiger” eller “We are the Champions” er ceremonien i fuld gang. Spillerne har brug for baggrunden af en flok ellevilde supportere.

Book loungen til dit event

Fodboldstadionet indeholder et fantastisk lokale, som er perfekt til arrangementer. Lokalet er godkendt til 550 mennesker.

Vi har lydanlæg, tv og mikrofoner. Ønskes der en bestemt bordopstilling, bedes du fortælle os det. Ydermere kan lokalet lukkes af, således det består af to lokaler.

Ønsker i forplejning i forbindelse med arrangementer, har vi vores Cafè, som står klar til at tilfredsstille dine behov.

Vi ser frem til et stærkt samarbejde.

Helsingør Stadion

 

Kontakt os her

Kontakt os

Halvagt

Tlf: 49 28 39 75

 

 

Booking & Events

Tlf: 49 28 39 75

 

 

Daniel Pasbøl

Mail: hi@helsingor.dk / Danpa@helsingor.dk

 

Anders Conradsen

Mail: hi@helsingor.dk

 

Flemming Bech

Mail: hi@helsingor.dk / Fbe60@helsingor.dk

 

 

Halinspektør

 

Jesper Lyngsøe Christensen

kontakt via booking: 49 28 36 05 / 49 28 36 03
Mail: hi@helsingor.dk

 

Daglig driftsleder

 

Kristian Stokholm

Telefonkontakt via receptionen: 49 28 12 80
Mail: hi@helsingor.dk

Booking

Telefon: 49 28 36 05 / 49 28 36 03
Mail: hi@helsingor.dk