Erhverv

Har du spørgsmål omkring events & konferencer?

 

Vi ved hvor mange ubekendte faktorer der omfatter ved, at arrangere store som små events.

Vi ønsker gerne at være behjælpelige med at afdække jeres spørgsmål. Ved at holde tæt kontakt, hvor sparring er essentielt for det perfekte event, kan det forhåbentlig føre til fremtidigt samarbejde. 

Vi rådgiver jer for den perfekte lokation til jeres event. Ydermere hjælper vores eventafdeling med markedsføringen

Skriv til os på HI@HELSINGOR.DK

''Vi har rammerne... I har indholdet''

 

Om os

Med omkring 30 ansatte bestræber vi os på, at betjene foreninger, private og virksomheder. Med passion for, at gøre en forskel for alle slags borgere, sætter vi vores målsætning højt. Vi rådgiver alt lige fra udvikling, markedsføring, logistik til afvikling og evaluering af events.

Vores faciliteter vil stå knivskarpt til jeres event og vi er jeres kreative samarbejdspartner fra start til slut. Vores brugere tæller alt fra mindre private sammenslutninger til store events.

Teamwork

 

Styrker & Værdier

Organisation, erfaring og rådgivning er nøgleordene for vores arbejdsgang. Vi sætter altid en ære i kreative og idèrige oplevelser ud over det normale.

Deadlines overholdes altid samt, at vi tør at afprøve nye vinkler for upcoming trends. Heriblandt Esport. Med god dialog og strategi får i et succesfuldt event.

 

 

Organisation & logistik

Vi arbejder dagligt med booking og servicering af foreninger, private og virksomheder. Vi koordinere og leverer resultater hver gang. 

Vi spiller som et hold og tilpasser vores taktik, agilt.

Taktik

 

Erfaring & ekspertise

Med utallige events i rygsækken er erfaring en garanti. Med pasning og pleje af anlæg for Danmarks fodboldlandshold, FC Helsingør, Nordsjælland Håndbold og Helsingør Svømmehal, kan vi samarbejde med de største aktører. I er med andre ord i trygge hænder.

events helsingør

 

Samarbejdet mellem dig og os

Vi fungere både som rådgivere, sparringspartnere og eventkoordinatorer. Vi har rammerne, i har indholdet.

 

Vi hjælper dig med markedsføring